Alt for mange danskere er udsat for usunde indeklimaer.

Både på arbejdspladsen og i hjemmet er et sundt indeklima vigtigt for voksne og børns trivsel.

Når luftkvaliteten er dårlig, trives vi ikke og på længere sigt kan et dårligt indeklima give gener i form af astma, allergi og hovedpine.
Når vi opholder os i rum med dårlig luftkvalitet, opfanger vi lynhurtigt at noget er galt. Opholder vi os derimod i rum, hvor luftkvaliteten er god, bemærker vi det ikke.

Vi trives i et sundt indeklima.

Mange tror at det er en omfattende operation at opnå et optimalt indeklima, men ofte er det simple tiltag, der skal iværksættes.

En god investering

Ventilation er en fornuftig investering for dig, der gerne vil have ordentlig udluftning og ren luft i hjemmet. Med ventilation er du sikker på begge dele og det behøver slet ikke være særlig dyrt, specielt ikke hvis du allerede er i gang med ombygningen.

Ventilation er vigtigt for at holde et godt indeklima. Der er mange muligheder for at få ventilation i dit hjem. Man kan få en sund ventilation ved at åbne vinduerne, men det er ikke altid nok og desuden lukker man jo varmen ud, når man åbner vinduerne.

Med et ventilationsanlæg lukker du ikke bare den varme luft ud til fuglene.
Ventilationsanlægget opsamler varmen i den bortventilerede luft og overfører denne varme til den nye friske indblæste luft. Et ventilationsanlæg er også godt for boliger med brændeovn eller andre tilsvarende energikilder. Her sørger ventilationsanlægget for, at varmen fra brændeovnen bliver fordelt i hele huset. Med et ventilationsanlæg sikre du ventilation af frisk luft.

Ventilationsanlægget sørger for at sende frisk luft ind i boligen, så du slipper for at lufte ud, når du kommer hjem. Derfor kan du nyde den friske luft uden træk. Du er også fri for at have vinduerne stående på klem, så varmen uhindret strømmer ud. Åbne vinduer kan også friste indbrudstyvene… Ventilation i badeværelset er en nødvendighed for at undgå for eksempel fugtskader. Det er vigtigt at sørge for ordentlig ventilation, når man bygger badeværelse eller renoverer det og god ventilation vil man sætte pris på, hver gang man bruger badeværelset.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *